Forum

PTMFORUM.TR.GG

Forum

=> Daha kayıt olmadın mı?

Forum - merter kurye

Burdasın:
Forum => Bedava Siteni Tanıt => merter kurye

<-Geri

1 

Devam->

is_for_you
(şimdiye kadar 33 posta)
24.07.2014 20:39 (UTC)[alıntı yap]

Merter Kurye işi bizim işimiz
Merter Kurye, broşür, katalog, dergi, bilet, fatura, duyuru, davetiye, bülten, promosyon, ekstre, üye kartı vb. tüm acil moto kurye paketleriyle toplu gönderileri belirtilen adresten alıyor, poşetliyor, etiketleme, set oluşturma gibi dağıtım öncesi kurye paketlerinizi operasyonel destek hizmetleri sunuyor. Dağıtım sonrasında ise İstanbul genelinde hızlı ve güvenilir imzalı /raporlu adrese teslim hizmetini sağlıyor.Dağıtım sonucunda teslimat bilgileri ve varsa iadeler (gerekçeleri ile birlikte) raporlanmaktadır. Ayrıca her bir müşteriye özel tahsis edilen müşteri temsilcileri ile alımdan kurye teslimata kadar tüm süreçler şirket güvencesi altında takip edilebiliyor, bilgilendirme ve raporlama hizmetleri de sunuluyor.

Acil moto kurye hizmeti
Merter kurye Ulaştırma Bakanlığı Kara yolu Taşıma Kanun’unun tüm gerekliliklerini yerine getirerek yasal çerçevede hizmetlerini sunmaktadır. Müşterilerinin beklentilerine kaliteli ve hızlı alternatifler üreten Merter moto kurye ; acil moto kurye paketlerinizi İstanbul geneli toplu dağıtım hizmetlerinde güvenilir çözüm ortaklığıyla dikkat çekiyor.

En iyi moto kurye firması kim ?
İstanbul içinde moto kurye ile taşınamayacak büyüklükte gönderileri, müşteri adresinden moto kurye ile alarak mesafe ve trafik durumuna göre gün içinde belli saatler arasında acil moto kurye tarafından teslim ediyoruz. İstanbul’un yoğun trafiği ve iş hacminden dolayı aynı gün alım-teslim gerektiren durumlarda müşterilerimize moto kurye hizmeti sunuyoruz. Acil moto kurye sisteminde, talebe göre kurye tahsisli hizmet veriyoruz.
LwkhQG6PCc (Ziyaretçi)
31.07.2014 05:43 (UTC)[alıntı yap]
Всё! ĞžÑ‚Ñ‹Ğ³Ñ€Ğ°Ğ»Ğ¸ позиции! Гонка в целях безопасности остановлена!The weather ciiodtnons have deteriorated further than forecast and the dry river beds that cross the route today are in a state of torrential flood. The rally organisers have decided to stop the special for the cars and trucks. We await further news on the matter.
dK14E9Im (Ziyaretçi)
01.08.2014 20:58 (UTC)[alıntı yap]
iyi akşamlar hepinize, bende himezt almıştım gee7en yaz. evimi pendik gfczelyalı ya taşıdım ve yine bir e7ilingir ihtiyacım oldu bu sefer google a pendik e7ilingir diye arama yaptırdım ve uğurmumcu e7ilingirin diğer şubesi olan i buldum ve aynı kalite ve f6zeni onlarda da gf6rdfcm.buraya girip bir teşekkfcrfc kendime bore7 bildim.
Wk7gciZQ7 (Ziyaretçi)
05.08.2014 13:26 (UTC)[alıntı yap]
J ai discute9 avec un connsseioncaire Honda et, il pense aussi qu e0 plus de 10000€ , ce sera tre8s dur d en vendre.Pour lui, elle doit eatre positionne9e, pour ne pas faire ombre e0 la CB1000R (9600€. il la voit bien aux alentours de 10500 (corde e9motionnelle et acheteurs potentiels) obligent.

Cevapla:

Nickin:

Metin rengi:

Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat

Bütün konular: 4903
Bütün postalar: 7380
Bütün kullanıcılar: 304
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol