Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Bu kadar Uğraş Sonucu Bioxcin Genesis
Burdasın: Forum => Bedava Siteni Tanıt => Bu kadar Uğraş Sonucu Bioxcin Genesis |
|
nullsix (Ziyaretçi) |
Bu kadar Uğraş Sonucu Bioxcin Genesis Öncelikle merhaba ben evleneli yaklaşık 2 ay oldu ve evlenmeden önce başıma gelen olayı sizlerle paylaşmak isterim. Çok hassas bir saça, saç köküne ve deriye sahibim o kadar hassas ki elimle duşta saçımı ovalarken bile deri döküntüsüne sebep oluyordu. Düğünden yaklaşık üç gün önce saç provalarına gittim ve ismini dahi bilmediğim bir şampuanla saçımı yıkadılar. Ertesi gün saçım kepek içinde kaldı. Hemen gidip kendi kullandığım şampuanımı marketten satın aldım. Hemen duşa girip saçımı yıkamaya koyuldum. Yıkadım bütün saçımı ve kendi şampuanımdan istediğim şeye sonuca ulaşamadım. Tekrar markete koştum ve kozmetik bölümünde çalışan bayan görevliye sorunumu alelacele anlattım kadın o kadar korktuğumu görünce elime Bioxcin Şampuanı verip beni oradan yolladı. Yolda gelirken üzerini okudum Kepek ve saç dökülmelerinde etkili yazıyordu bu da işe yaramazsa artık ağlayacak boyuta gelmiştim. saçlarımı hemen yıkadım ve benim gibi saç derisine sahip birisinin saçlarını dahi iflah ettiyse gerisini artık siz düşünün ne kadar etkili bir şampuan olduğunu.. http://www.bioxcin.com.tr/ ( Bioxcin.com.tr ) |
Cevapla:
Bütün konular: 4903
Bütün postalar: 7380
Bütün kullanıcılar: 304
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse