Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Çatı Paneli Alanında Önde Gelen Türkiye Firması
Burdasın: Forum => Bedava Siteni Tanıt => Çatı Paneli Alanında Önde Gelen Türkiye Firması |
|
dilokulları (Ziyaretçi) |
Bina çatıları kar ve fırtına ve benzeri doğal olaylara karşı etkin bir kalkan sağlamak amacıyla inşaalarda kullanılabilen aynı zamanda hava şartları ve mimarinin yapısıyla uyumu yakalamak için estetik adına çeşitlilik gösterebilen koruma örtüleridir. Taşıyıcı sistemlerine, çatılar, eğimlerine ve örtme ekipmanlarına göre farklılık göstermektedir. Çatı örtme malzemeleri su, ısı ve ses geçmesini engellemesi, estetik, ekonomik ve kaliteli olmalı aynı zamanda yapıyı dış atmosfer koşullarından güvenli bir şekilde koruma işlevlerini yerine getirebilmelidir. Tavan sistemlerinde en çok tercih edilen kaplama ekipmanları dış ve iç metal levha veya yalıtım çekirdeğinden oluşan sandviç panellerdir. Sandviç paneller, ülkemizde son günlerde sosyal ve sanayi yapıları, şantiye yapıları,depolar ve fabrikalar ve benzeri gibi birden fazla inşaanın iç bölme, çatı, cephe veya soğuk hava odalarında kaplama malzemesi olarak kullanılabilir. Sandviç paneller hızlı üretimden sonra montaj imkanı, yüksek taşıma kapasitesi ve hafif konstrüksiyona ek olarak yüksek yalıtım nitelikleri ile mimari tercihlerde ön plana çıkmaktadır. Panel sistem endüstri sektörünün gereksinimlerine tedarik eden, hayatı basitleştiren ve konforlu hale getiren yapılarda, yalıtım şekline bağlı olarak, su ve ses izolasyonu yangın tedbiri sağlamaktadır. Ekonomik, estetik ve kaliteli olabilmesi aynı sürede inşaa yapısını dış etken koşullarından güvenli bir şekilde koruma işlevlerini sağlamaktadır. Sandwiç cephe panelleri ülkemizde son zamanlarda sosyal ve sanayi yapıları, fabrikalar ve depolar, alışveriş merkezleri vb. gibi birçok yapının iç bölme, soğuk hava ve cephe koruma ekipmanı olarak kullanılabilmektedir. Assan Panel panel kaplama alanında Türkiye'nin öncü firmalarındandır. |
Cevapla:
Bütün konular: 4903
Bütün postalar: 7380
Bütün kullanıcılar: 304
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse