Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Bir Kişinin Bilgisayarını Çökertme!
Burdasın: Forum => Serbest Bölge => Bir Kişinin Bilgisayarını Çökertme! |
|
FaTıHaCkEr (şimdiye kadar 3 posta) |
Merhaba Arkadaşım,Şimdi sizlerle ilk konumu paylaşıyorum.Bu konuda zorla yapmanızı önermiyoruz!Şahsi Mal kayı olursa ben suçlu değilimdir.Neyse Lafı Uzatmadan Anlatalım İlk önce .bat kodumuzu yapalım ilk önce: 1-Yeni Metin Belgesi Açıyoruz! 2-İçine C:/windows/system32/deleted Yazıyoruz! 3- Kaydederken Farklı Kaydet Diyip sonuna .bat ekliyoruz! Sıra karşıdaki kişiyi kandırmada ilk adım: 1-Bir oyuna girip özel mesaj atıyorsunuz dihyorsunuz ki bende hack var sana vereyimmi diyorsunuz!Oda büyük bi ihtimalen evet der!Sonra ona atacağınız dosya .abat olarak kaydettiğimiz Dosyadır.Kandırma işelmi bukadar. Eğer kişi o dosyaya tıklarsa pc si çöker Haberiniz Olsun! Uyarı Kimseye Yapmayın Suçu Para Cezasını Ödemezseniz 6 aydan Başlıo! | |||
FaTıHaCkEr (şimdiye kadar 3 posta) |
Anlamayan Var ise Buraya Bir Posta Atsın Özel İletişime Geçeceğim! | |||
ErXs2ceaozo (Ziyaretçi) |
Hi would you mind stating which blog pltarofm you're using? I'm planning to start my own blog inthe near future but I'm having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looking for something completelyunique. P.S My apologiesfor getting off-topic but I had to ask! | |||
e1PAnmlQ2o (Ziyaretçi) |
i m watching your site daily. motlsy in monsoon season. your updated site is very nice. please let me know till how many days now monsoon will remain in gujarat and especially in ahmedabad. will the scanty ness reduce in whole over gujarat? i think ahmedabad city has completed his average rainfall in comparison to last year. this year it was expected very less rain but fortunately ahmedabad has received more than the average rain. |
Cevapla:
Bütün konular: 4871
Bütün postalar: 7337
Bütün kullanıcılar: 304
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse