Forum

PTMFORUM.TR.GG

Forum

=> Daha kayıt olmadın mı?

Forum - Cadsay ile 3Ds Max Kursları

Burdasın:
Forum => Bedava Siteni Tanıt => Cadsay ile 3Ds Max Kursları

<-Geri

1 

Devam->

info0710
(şimdiye kadar 14 posta)
29.10.2015 08:31 (UTC)[alıntı yap]
Cadsay , uzun yılların bölüm deneyimi ile mühendislik, inşaat, makine, mimarlık ve teknik çizim eğitimleri, danışmanlık ve proje hizmetleri veren profesyonel bir kuruluştur.

Cadsay senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim zirvede olmak üzere bir sürü iş alanında çalışan kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireysel kişilere yönelik eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

3ds Max Öğrenmek İstiyorum
3D Studio Max , Autodesk aracılığıyla geliştirilen bir 3 boyutlu modelleme, görselleştirme ve animasyon yazılımıdır. İleri seviye eklenti desteği ve sade kullanımı ile 3DS Max, 3B modelleme programları arasında en fazla kullanılan programlardan biridir. üst düzey karakter modelleme özellikleri ile oyun geliştiricilerinin bir numarası haline gelmiştir.
3ds Max, film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi bölümlerde da sıkça kullanılmaktadır.
3DS Max Öğrenme birçok temel nesneyi hazırlama olanağı sunar. Eğitim sonrasında; mimari grafikler için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri ölçülerini basitçe değiştirerek projeye ekleyebilirsiniz.

Reklamcılar, mimarlar ve mühendisler bu eğitime katılarak, uzmanlık bölümlerini pekiştirebilirler.

3DS Max Kursları ile reklam, grafik, mimarlık, inşaat ve diğer tasarım sahalarında nesneleri 3B olarak modelleme, doku atama, ışıklarla aydınlatma, animasyon yapma becerileri elde edersiniz. Bu sayede 3D foto gerçekçi sunumlar yapabilirsiniz.

Cevapla:

Nickin:

Metin rengi:

Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat

Bütün konular: 4925
Bütün postalar: 7415
Bütün kullanıcılar: 310
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol