Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - OfisData Excel Eğitimleri
Burdasın: Forum => Bedava Siteni Tanıt => OfisData Excel Eğitimleri |
|
info0710 (şimdiye kadar 14 posta) |
OfisData ; veri, elektronik tablo ve belge yazılımlarında profesyonel bir eğitim kuruluşudur.İş planlarını organize etmek, hesaplamaları tablolar aracılığı ile gerçekleştirmek ve sunumlar oluşturmak için Microsoft Office yazılımları, günümüz iş dünyasında çoğu emektarların bilmesi gereken spesifik bir programdır. Yok denecek kadar az riskli ve sonuç odaklı çalışan ekibimiz ile eğitim, danışmanlık ve proje isteklerinizde yanınızda olmaktayız. Belge hazırlama ve veritabanı otomasyonlarının seri ve sağlam olarak oluşturulmasını gerçekleştirmekteyiz. Microsoft Excel Nedir? Bir hesap tablosu (spreadsheet) yazılımıdır. Excel, her türden veriyi (özel olarak matematiksel verileri) tablolar ya da listeler halinde saklama ve bu verilerle ilgili ihtiyaç duyacağınız tüm hesaplamaları ve çözümlemeleri yapma imkanı veren bir uygulama programıdır. Excel ile, verilerle alakalı oluşturulabilir, basit ve seri bir şekilde analizler, fezleke yapabilir, istenilen verilere ulaşabilir, sıralayabilir, sorgulayabilirsiniz. Excel'de bilgiler, açılan klasörlerde depolanır. Belge eki 'xls' dir. Excel Eğitimleri: Excel, bütün ölçekteki şirketler için özel bir gereklilik haline gelmiştir. Excel, elle olarak uzun sürede gerçekleştirilen aşamaları, kısa sürede yaparak verilerinizi otomatize etmenize destek olur. Excel Öğrenme ile katılımcılar, kullanışlı alıştırmalar ve gerçek yaşamdan alınmış örneklerle Exceli etkili kullanmayı öğrenir, iş ve çalışma hayatında başarılı biçimde uygularlar. Excel Öğrenmek İstiyorum süresince, çalışma kitapları, çalışma notları, Excel formülleri, formüllerin kullanımı, fonksiyonlar ve alanlar, uygulama düzenleme ve sunum geliştirme gibi detayları öğrenirsiniz. Excel Dersleri katılımcıları; Excel'i Microsoft Office 2003, Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2010 ve Microsoft Office 2013 uyumluluklarına göre öğreneceklerdir. |
Cevapla:
Bütün konular: 4925
Bütün postalar: 7415
Bütün kullanıcılar: 310
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse