Forum

PTMFORUM.TR.GG

Forum

=> Daha kayıt olmadın mı?

Forum - Cadsay ile AUTOCAD Eğitimi

Burdasın:
Forum => Bedava Siteni Tanıt => Cadsay ile AUTOCAD Eğitimi

<-Geri

1 

Devam->

info0710
(şimdiye kadar 14 posta)
24.10.2015 07:58 (UTC)[alıntı yap]

Cadsay
, uzun yılların dal tecrübesi ile mühendislik, inşaat, makina, mimarlık ve teknik çizim eğitimleri, danışmanlık ve proje hizmetleri veren profesyonel bir kurumdur.

Cadsay
, uzman ve uzman eğitmenleri aracılığıyla hazırlanan eğitim müfredatlarına sahiptir. Mühendislik, mimarlık ve çizim alanlarında gerekli olan eğitim, danışmanlık ve proje görevi, bölümünde profesyonel eğitmenlerimiz ile Cadsay çatısı altında sağlanmaktadır.
AUTOCAD NEDİR?
Autodesk ortaklığının 1980'lerin başında geliştirmeye başladığı bilgisayar tabanlı tasarım (CAD = Computer Aided Design) programıdır. Teknik görsel çizmek için kullanılan diğer programlar gibi vektör tabanlıdır. Yani CAD programı; görüntüden bağımsız 2-boyutlu ve 3-boyutlu geometrik cisimlerin tasarlandığı bir veri kümesidir. Bu sektördeki ilk vektörel çizim programlarından biridir.
AUTOCAD ÖĞREN
AutoCad bilen eleman şartı, yapı ve mimari kesim teknik eleman seçimlerinde; listesinin en zirvesinde yer almaktadır. Gerek ofis, gerekse saha çalışanları, projelerin tasarım ve benzetme bölümlerini AutoCad programı ile aşmakla birlikte; yılların çizim programı sıfatı ile çizim-ölçüm konularında sektörel ihtiyacı fazlasıyla karşılamaktadır.

Autocad Dersi
, 3D çözümleme ve modellemede işinize görsellik eklemenizi sağlayacak yeteneğinizi yapılandıracak.

Autocad Öğrenmek
, programın az bilinen ancak çözüm bazında çok önemli komutlarını öğrenmenizi sağlayıp işinizde süre ve verimlilik problemini asgariye düşürmenizi sağlayacak.

AutoCad Öğren, komutların kısa alternatif sizlere açıklayacak ve çizimlerinizi daha basit ve hızlı icra etmenizde sizlere yardımcı olacaktır.

AutoCad Öğrenmek İstiyorum süresi zarfında; gerekli bilgiler ve belgeler verilecektir.

Cevapla:

Nickin:

Metin rengi:

Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat

Bütün konular: 4925
Bütün postalar: 7415
Bütün kullanıcılar: 310
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol