Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - İş Kıyafetleri Kullanmak Zorunlu Hale Getiriliyor
Burdasın: Forum => Bedava Siteni Tanıt => İş Kıyafetleri Kullanmak Zorunlu Hale Getiriliyor |
|
seo1234seo (şimdiye kadar 630 posta) |
ismarketim.com bir çok ürün grubunu bünyesinde bulundurmaktadır . İş Kıyafetleri konusunda çeşitli kategoriler altında faaliyet göstermektedir. Teknik İş Elbiseleri kategorisinde iş pantolonları, iş ceketleri, bahçe tulumları, garson Önlüğü, polo yaka, v yaka ve sıfır yaka t-shirtler üretmektedir. Aynı zamanda baskılı ve baskısız iş elbisesi üreten ismarketim.com ürünlerini gereken zaman da müşterilerine teslim etmektedir. ismarketim.com otel ve restaurant kıyafetlerinin de üretimini yapmaktadır . Aşçı ceketleri, aşçı pantolonları gibi bir çok üreten firmamız boyundan askılı ve belden bağlamalı mutfak önlüklerinin de üretimini ve satışını yapmaktadır . Hastane ve klinik üniformalarında da hemşire ve doktor elbiseleri bir çok modelde en uygun fiyatlar ile üretilip tarafınıza sunulmaktadır . İş Tulumları da üreten firmamız boydan ve askılı iş tulumlarında farklı ürün modelleri ile farklılık yaratmaktadır. Web Sitemiz: http://www.ismarketim.com/is-kiyafetleri |
Cevapla:
Bütün konular: 4925
Bütün postalar: 7415
Bütün kullanıcılar: 310
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse