Forum

PTMFORUM.TR.GG

Forum

=> Daha kayıt olmadın mı?

Forum - 2015 yılında vizyona giren Filmler

Burdasın:
Forum => Bedava Siteni Tanıt => 2015 yılında vizyona giren Filmler

<-Geri

1 

Devam->

nullsix
(şimdiye kadar 2188 posta)
25.09.2015 23:46 (UTC)[alıntı yap]

2015 yılında vizyona giren Filmler

Onlinefilmizledim.net

Bir diğer filmde yabancı filmler kategorisinden, Taşıyıcı 4, anlamış olduğunuz gibi seri filmlerin devamı niteliğinde. Bol aksiyon ve macera dolu sahnelerin yer aldığı bu serinin 4.filmini izlemenizi öneriyoruz, bunun için de arama motorunuza Taşıyıcı 4 full izle yazmanız yeterli olacaktır, film sitenizde mevcut olan bu filme bayılacaksınız ve siz de maceradan maceraya koşacaksınız.

http://www.onlinefilmizledim.net

Kasım ayında vizyona girecek olan bir Cem Yılmaz filmi sizleri bekliyor, Ali Baba ve 7 Cüceler. Ünlü komedyenin iyice alıştığı sinema filmlerinin bu sonuncusunu da severek izleyeceğinizden eminiz. Cem Yılmaz filmlerini beğenir veya beğenmezsiniz ama şu bir gerçek ki usta komedyen filmlerinde asla kendini tekrarlamıyor ve hep değişik karakterlerle çıkıyor izleyicisinin karşısına. Ali Baba ve 7 Cüceler full izle seçeneği ile bu komedi filmi ile tanışacak ve keyifli dakikalar geçireceksiniz. 2015 yılı yapımı yabancı filmlere bir örnek de Little Boydur. İçeriğinde komediden drama, aksiyondan savaşa kadar her aradığınızı bulacağınız bu filmi izlemeli ve kendinizden de bir şeyler bulmalısınız. Little Boy izle yazdığınız anda açılacak olan film sitenizin sayfaları buna imkan tanıyacaktır. Bu filmde bir baba ile oğlunun akıl almaz sevgi bağı anlatılıyor, II. Dünya savaşı çıkmış ve çocuğun çok sevdiği babası asker gitmek zorunda kalmıştır, Bu durum çocuğu çok üzer ve savaşı bitirmek için 8 yaşındaki bu çocuk girişimlerde bulunmaya karar verir.

http://www.onlinefilmizledim.net/ali-baba-ve-7-cuceler-cem-yilmaz-son-filmi-izle-2015.html

Cevapla:

Nickin:

Metin rengi:

Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat

Bütün konular: 4925
Bütün postalar: 7415
Bütün kullanıcılar: 310
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol